Newbie from New Mexico - Pontiac G6 Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 03-27-2017, 01:28 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Location: New Mexico
Posts: 3
 
Newbie from New Mexico

Hello everybody. I am new here. About to pay off my used 2006 Pontiac G6. 3.5L. And I have been using this site to gain useful knowledge on getting to know my car better. So now, I have a problem. That is why I am here. I recently had the Struts, Lower Control Arm, Tie End Rods, Sway Bar link, Rotors, brakes, and wheel hubs replaced on both front sides. The thing is that when ever I hit a bump or a dip, it pulls the vehicle to the left. It seems there is some play to it. Like loose in some sense. What would the reasons be. I spent alot of cash on having it fixed but yet giving me this trouble. Thanks
Kev505 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 03-27-2017, 01:49 PM
Old far...er...tinkerer..
 
Join Date: Aug 2012
Location: Plano, Texas
Posts: 255
 
Quote:
Originally Posted by Kev505 View Post
Hello everybody. I am new here. About to pay off my used 2006 Pontiac G6. 3.5L. And I have been using this site to gain useful knowledge on getting to know my car better. So now, I have a problem. That is why I am here. I recently had the Struts, Lower Control Arm, Tie End Rods, Sway Bar link, Rotors, brakes, and wheel hubs replaced on both front sides. The thing is that when ever I hit a bump or a dip, it pulls the vehicle to the left. It seems there is some play to it. Like loose in some sense. What would the reasons be. I spent alot of cash on having it fixed but yet giving me this trouble. Thanks
Sounds like bump steer. I don't know much about it. But I saw something similar described on another forum recently.

Suspension problem - Chevrolet Forum - Chevy Enthusiasts Forums

My take is that it needs to be (re-)aligned.

HTH.

Doug

.
plano_doug is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 03-27-2017, 01:55 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Location: New Mexico
Posts: 3
 
Thanks plano_doug. I will look into it
Kev505 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac G6 Forum > General Discussion > New Member Introductions

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac G6 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome