Pioneer AVH-P4300DVD No Sound!!! - Pontiac G6 Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 03-01-2012, 08:38 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1
 
Unhappy Pioneer AVH-P4300DVD No Sound!!!

2005 Pontiac g6 Gt
Monsoon system (factory)
Pioneer avh-p4300DVD 7" Deck
Scosche GM13SR 2004 and Up Select GM 11-Bit Stereo Replacement Interface
Antenna Adapter.

All wires are hooked up correctly and no sound for some odd reason.

Does the Monsoon system not work after stock system is taken out? Any special wiring config. needed?

I wired at first straight to the wiring off of deck----no dice.
Then tried one speaker as an rca to rca preouts on deck----no dice.

Vehicle chimes work. but not music......confused.
mhayden85 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 03-02-2012, 07:42 AM
Moderator
 
waterfowler76's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Las Vegas
Posts: 4,040
 
Send a message via Yahoo to waterfowler76
I dont think the Monsson system will work with aftermarket..... theres a few people around that will know for sure. maybe they'll see this thread. Or you can PM Dmanj he's pretty knowledgable about our system.

2007 PONTIAC G6 GT

Waterfowler's 6 <---- Check out my 6
waterfowler76 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac G6 Forum > Technical Discussion & Modifications > Problems and Solutions

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac G6 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
help with sound mghtymouse Car Audio, Video and Security 1 03-21-2011 12:48 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome