Does anyone else have this problem - Pontiac G6 Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 05-09-2012, 04:50 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 19
 
Does anyone else have this problem

Inside the car the climate control fan speed is on 0 or off but are is still pumping out like if it was on 1 or 2. whats the problem and how do i fix it? thanking everyone in advance
brawler1588 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 05-09-2012, 05:13 PM
OOBER SUPER MEMBER
 
CruisinG6's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,232
 
is this happening even while the car isn't moving? While driving along, even if the fan is off the air from outside is getting pushed inside by the change in air pressure and such. And if you have it selected to blow on you and the vents are open you'll likely feel it.

But if its going on even when standing still, like the fan is clearly blowing when it's set to 0. Then it could be an issue with the climate control unit itself or possible the blower resistor, but I wouldn't think so...
CruisinG6 is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 05-09-2012, 06:32 PM
RAM AIR!!
 
coupe_gtp's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 266
 
Send a message via AIM to coupe_gtp
Mine does it when the car is moving and recirulate isn't selected. If you turn on recirulate and it is still doing it than you have problems.
coupe_gtp is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 (permalink) Old 05-09-2012, 07:20 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 19
 
I will have check it while the car is parked thanks
brawler1588 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac G6 Forum > Technical Discussion & Modifications > Problems and Solutions

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac G6 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anyone Else Have this Problem? ChantelleC90 Problems and Solutions 0 06-25-2011 02:46 PM
problem KevinBudd Appearance Modifications and Lighting 1 05-20-2011 07:34 PM
DIC problem cjdillon Problems and Solutions 1 11-12-2010 07:46 AM
yet but another gas problem g6zeek Problems and Solutions 12 05-15-2006 05:05 PM
You think the g6 will have the LIM problem? RocketFast321 Problems and Solutions 23 11-18-2004 07:40 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome