rough idle just after cold starts - Pontiac G6 Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 06-13-2005, 11:44 AM Thread Starter
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 40
 
rough idle just after cold starts

I have been noticing lately that at times I get a momentary rough idle just after cold starts, first thing in the morning. This morning was really bad. There was quite a shudder and I almost thought the vehicle was going to die!

The idle smooths out after about 5 seconds. Anyone else encountered this problem or have any ideas?
mgsooner is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 06-13-2005, 04:21 PM
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 40
 
I have but mine has been all day long. When I took it to the dealership they said that they could not reproduce the problem.
JoeJoe is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac G6 Forum > Technical Discussion & Modifications > Problems and Solutions

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac G6 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome