Won't Start - 2006 GT - Pontiac G6 Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-29-2019, 11:19 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 1
 
Won't Start - 2006 GT

Hi! I have a 2006 G6 GT, 3.5L. The car has been great so far. Only has about 120k miles.
A few weeks back however, it shut off whole my fiance was driving it and had smoke billowing out from under the hood. The wiring harness for the Camshaft position sensor melted due to what appears to be exposed and corroded wires. We replace the harness and the sensor. Car still wouldn't start, the starter locked up.
So today, we replaced the starter, and it still doesn't want to turn over. We are at a loss. It's got power from the battery, even hooked it up to our other car for a while, just in case. I appreciate any help or advice! The car really had no other issues prior to this and has been well maintained by us, so it's quite odd.
cmbryan79 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac G6 Forum > Technical Discussion & Modifications > Problems and Solutions

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac G6 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome