Top Speed Increase? - Page 9 - Pontiac G6 Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #121 of 130 (permalink) Old 11-28-2011, 05:50 AM
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Macomb Michigan
Posts: 31
 
No i already got the tune because i needed someone who could work around my work scheduel, i cant do it on the weekends at the time ur open because i work all weekend, all i need now is the crank relearn... Ugh theres always something. And after i got my tune mine dose not have a limiter, i just got up to 135 on 94...
nickya0721 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #122 of 130 (permalink) Old 11-28-2011, 05:51 AM
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Macomb Michigan
Posts: 31
 
and sorry about not showing up dude lol ik that was really shitty on my part.
nickya0721 is offline  
post #123 of 130 (permalink) Old 11-28-2011, 05:18 PM
OOBER SUPER MEMBER
 
CruisinG6's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,232
 
I've had her up to 110... But I have yet to punch it after installing the WAMS tune. but trust me.... I'll tell you what it got to!
CruisinG6 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #124 of 130 (permalink) Old 11-28-2011, 10:25 PM
Senior Member
 
mitchd17's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: West Michigan
Age: 26
Posts: 474
 
I hit 120 in my GT, but ran out of road before she was topped out. (before intake and exhaust)



Performance
CRABS o3, Custom Magnaflow Exhaust, WAMS Performance tune, Racingline STB

Exterior
Platinum Apex Rims (18x8), Hankook v2 215/45R18, Painted calipers (Red), Complete debadge , Handle Overlays (Gloss Black), Arrow Overlays (Gloss Black), Grille Lighting (White LED's), Tinted Tails (2 coats VHT Niteshades), Painted Battery Cover (Silver with Red), Painted Engine Cover (Silver with Red), Eagle Eyes Projector Headlights (Black Housing), Upper Recessed Grilles (Chrome)

Audio
2 12" Memphis Subs (15-MCP12S4)
600watt Sony X-plod Amp
mitchd17 is offline  
post #125 of 130 (permalink) Old 11-29-2011, 05:25 AM
Senior Member
 
Metalhead852's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Lima, OH
Age: 34
Posts: 163
 
This thread = lol

Lima... where the men outnumber the women and the women outweigh the men.
Metalhead852 is offline  
post #126 of 130 (permalink) Old 12-08-2011, 07:58 PM
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Macomb Michigan
Posts: 31
 
Dealer did crank relearn for 35.00$ not bad =D=D
nickya0721 is offline  
post #127 of 130 (permalink) Old 12-12-2011, 08:21 AM
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Tampa/Miami, Florida
Posts: 107
 
What is a crank relearn?

Pontiac G6 GT 3.5 V6

Click for my Thread https://www.g6ownersclub.com/forum/showthread.php?t=8081

Mods Done:

8000k Low's Head Lights, 20% Tint, 2 6.5 Inch TV in Headrests, Bazooka Sub-Woofer, Nexon 5000 type H tires, Pontiac Seat Belt Cover's, K and N CAI, Racingline-Front Strut Bar, Carbon Fiber, Tinted Tails, Street Glow, Magnaflow Custom Exhaust,G6 Floor Mats

Up and Coming:

Splash Guards with Logo, Window Spoiler, AIT Body Kit

chokie91 is offline  
post #128 of 130 (permalink) Old 12-12-2011, 02:54 PM
Senior Member
 
Metalhead852's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Lima, OH
Age: 34
Posts: 163
 
Quote:
Originally Posted by chokie91 View Post
What is a crank relearn?
It's a procedure in which the computer re-learns the normal pulse patterns of the crank shaft during normal operation. It aides in detecting misfires.

Lima... where the men outnumber the women and the women outweigh the men.
Metalhead852 is offline  
post #129 of 130 (permalink) Old 12-14-2011, 05:33 AM
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Macomb Michigan
Posts: 31
 
It is usually needed when you are putting a whole new pcm in your car in order for the engine to run properly. If you put the pcm in and you notice your check engine light is on and it is code p0315 that is calling for a crank relearn. Theres another code also but i cant think of it off the top of my head.
nickya0721 is offline  
post #130 of 130 (permalink) Old 01-22-2012, 09:16 AM
Junior Member
 
RobsG6's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 13
 
Quote:
Originally Posted by Smockonallama View Post
There is a company called digital horsepower that reprograms the computers for Grand Prix's and I will see them next weekend. I will ask them if they are going to develop the same thing for the G6.


Any news? Anxious to get this thing moving!!!
RobsG6 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac G6 Forum > Technical Discussion & Modifications > Powertrain Performance Modifications

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac G6 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome