Wiring Harness - Has anyone found one that works? - Pontiac G6 Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old 06-22-2008, 02:42 PM Thread Starter
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 9
 
Wiring Harness - Has anyone found one that works?

I seen at BB that they have a harness but its $150 and the guys didn't know for sure if it will work. Has anyone found one that does? Also any solutions on getting the info center data in a different radio?
BradN is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 06-23-2008, 09:40 AM
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 586
 
Not sure on any of that.
Fusion is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 11-04-2009, 04:13 PM
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: dayton oh
Age: 42
Posts: 433
 
well bb sucks try http://www.metraonline.com/
getonerd is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 6 (permalink) Old 11-04-2009, 10:44 PM
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1
 
search ebay for a dash kit. they make ones that seperate the computer from the radio so you can install an aftermarket head unit. works well for the most part. doesnt like cold weather, like temps under zero. screen looks funny till it warms up. comes with harness and everthing esle. hopefully that helps you some. also a little note, if you have problems and need to take your car to a dealer to read the engine codes you'll have to put the old stereo in most likely. he said that the first code that comes up is that it doesnt read the computer, and he couldnt read other codes until he got that one cleared up. at least this is in my experience. hope that helps
bryandrummer is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 11-07-2009, 09:37 PM
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: dayton oh
Age: 42
Posts: 433
 
You can use the Metra kit to keep the DIC but it will have to placed somewhere else, such as the glove box or center console.

05 G6


ipad mini install


Gametag psn=getonerd 360=geronerd
getonerd is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 11-08-2009, 08:28 PM
Senior Member
 
CarGuy1989's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Indiana
Posts: 110
 
Your dash kit. MET 993303

Use this kit. You will not be able to get away with any other kit. You can type the part number in to google and buy it for as cheap at $129 I believe. I did anyways. I used it and it works perfect. Heres what it looks like. i installed a Kenwood into it. and it fits perfectly and works perfectly...

I have pictures but can't seem to find them on my computer. But trust me I worked as in installer for Circuit City. So honestly man, just spend the money and have it installed somewhere because it sure is worth it. TurboKit by Metra. Good luck man.
CarGuy1989 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac G6 Forum > Technical Discussion & Modifications > Car Audio, Video and Security

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac G6 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wiring Harness g6power06 Car Audio, Video and Security 9 02-05-2008 09:49 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome