What do I need to make Info center work!! - Pontiac G6 Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 10-14-2008, 10:25 PM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 2
 
What do I need to make Info center work!!

So I just bought a new Pioneer Avic Z2 Dvd/Nav combo today, and what I need to know is exactly what is everything else I need to purchase to get everything working right? What exactly do I need to purchase to keep the Info center working, you know the computer on the stock radio.

So if anybody has this Navigation system installed, could you help me to get mine installed corectly the first time. I have to wait for it to get to my house, but I want to know what I need so I can have everything ready by the time it gets here. If anyone could help that would be awesome!! Thanks

Also, here is the Navigation in case anyone needs to see it:

http://www.pioneerelectronics.com/PU...n-Dash/AVIC-Z2
HmmIsee is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 10-15-2008, 12:33 PM
Member
 
ChromeG6's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Detroit
Age: 33
Posts: 30
 
ok here is what you need

1. metra dash kit 95-3302 this is the double din kit to mount the monitor in the dash

2. metra dash kit 99-3303 this is the DIC kit you just relocate it and extend the wires to the glovebox or center console

3. gm to Motorola standard antenna adapter this converts the small gm antenna plug to the standard plug so you can use your radio

4. a competent installer at a shop or yourself if you are handy and know what your doing


ps. don't go to best buy or circuit city for install they are not competent





good luck

Assistant Store/Sales Manager for Mickey Shorr (car audio/video/remote start & alarms/window tinting)

if my system is too loud then YOUR TOO OLD!!!!!!
ChromeG6 is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 10-15-2008, 12:36 PM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 2
 
Awesome man, thanks very much. I'll let you know how it goes and I'll take pictures when everything gets in!
HmmIsee is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 (permalink) Old 10-15-2008, 12:44 PM
Member
 
ChromeG6's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Detroit
Age: 33
Posts: 30
 
cool good luck.. are you putting any amps or speakers/subs and stuff in too?

Assistant Store/Sales Manager for Mickey Shorr (car audio/video/remote start & alarms/window tinting)

if my system is too loud then YOUR TOO OLD!!!!!!
ChromeG6 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac G6 Forum > Technical Discussion & Modifications > Car Audio, Video and Security

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac G6 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What is everyone averaging on fuel economy ncg6gtguy G6 Buyer's Guide/General Information 65 10-03-2006 04:26 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome