Audio problems (Yes another one) - Pontiac G6 Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 05-25-2010, 11:21 PM Thread Starter
Junior Member
 
Dr_kirb's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 6
 
Audio problems (Yes another one)

Well I was drivin along today, blasting away as usual on the ol' stereo, when all of a sudden the sound got really tinny then disappeared entirely.

The fuse was , of course, blown.

Here comes my problem. I replaced the fuse and it was IMMEDIATELY blown again (literally as I plugged it in). This recurred another 3 times (fuses are cheap ) . Anyways, I know there's a short in there somewhere, and I'd like to think it isnt the amp , but I could use some thoughts from the G6 experts here...

So thoughts, solutions, and general hatred of GM for shoddily manufacturing G6 audio equipment?

Loaded 05 G6 GT
Dr_kirb is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 05-28-2010, 12:13 AM Thread Starter
Junior Member
 
Dr_kirb's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 6
 
Guess no one has any input or advice for me...well I went and ordered an amp online from an ebay store...Estimated Cost: 100 bucks.... I'll put it in myself and update how that goes in case this happens to someone else.

Loaded 05 G6 GT
Dr_kirb is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac G6 Forum > Technical Discussion & Modifications > Car Audio, Video and Security

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac G6 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Car Audio Help ChromeG6 Car Audio, Video and Security 2 07-29-2012 01:09 PM
08 CarPC Audio Problems TomWithey Car Audio, Video and Security 0 04-18-2010 10:54 PM
New with problems and yes i used the search button, problems with electrical? TuKwick Problems and Solutions 1 02-13-2009 02:12 PM
Putting in new audio, Help me please!! Sixdubr Car Audio, Video and Security 2 11-09-2005 03:21 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome