Remote Question - Pontiac G6 Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 07-02-2010, 10:52 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 9
 
Remote Question

I have a 2008 G6 that came with remote entry but not remote start. I had the remote entry code (can't remember what it was) so all I needed to do was buy the remotes and have it programmed.

I purchased the other remote start....the one with the two way remote, and the antenna that mounts inside the car. The starter came with two remotes....the two way one, with the screen, and a regular remote starter. My question is, my original two remotes....the ones that just open the door, and don't start the car......they don't work anymore. Can they be programmed so that all 4 (2 old, 2 new) work? My dealer said no....no reason given though.....anyone have a clue if this is correct?
guzman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 07-17-2010, 10:07 PM
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: dayton oh
Age: 42
Posts: 433
 
why didnt you buy an remote start and keyless entry

05 G6


ipad mini install


Gametag psn=getonerd 360=geronerd
getonerd is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 07-17-2010, 10:31 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 9
 
I guess I wasn't clear. I did buy remote start and keyless entry, I was wondering if there was anyway my old keyless entry remotes could be reprogrammed to be used as well as my new remote start/keyless entry remotes
guzman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 (permalink) Old 07-19-2010, 04:02 PM
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 5
 
I read somewhere that once you go 2way, regular FOBs wont work. Also, you can only sync 3 FOBs with one car at a time. One exception, a regular remote came with the 2way set, right? That one should work too.
jierroman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac G6 Forum > Technical Discussion & Modifications > Car Audio, Video and Security

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac G6 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Keyless Entry/Remote Start question maddyfan171 G6 Buyer's Guide/General Information 52 03-31-2019 12:18 PM
remote start question darreyll General Maintenance 1 07-19-2010 02:07 PM
Can one splice stock monsoon amp remote wire with anothe remote to turn on second amp S1227294 Car Audio, Video and Security 6 06-05-2010 02:23 PM
Remote Start Question mandydm902 Problems and Solutions 1 05-13-2009 05:23 PM
remote question tobyfab Problems and Solutions 5 11-06-2008 10:56 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome