2 Noob Questions - Pontiac G6 Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 10-29-2010, 01:42 PM Thread Starter
Member
 
Divine Clarity's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 73
 
2 Noob Questions

1. FM2 just allows more presets on the radio right?

2. I hooked up a sub and spliced into the left? (i think i have to go check) rear sub and when the bass hits the front left speaker is all staticy (word? haha) but when i turn off the sub it sounds clean. I have the monsoon amp also.

Thanks for the help
Divine Clarity is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 10-29-2010, 01:51 PM
Senior Member
 
reverttheclown's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Syracuse, NY
Age: 28
Posts: 911
 
Garage
1. yes
2. when you hook up subs you should splice into both speakers and you will need to buy yourself a nice line out converter

2006 Pontiac G6 V6 3500L
Crimson Red
reverttheclown is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 10-29-2010, 03:19 PM Thread Starter
Member
 
Divine Clarity's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 73
 
Yeah i have a line out converter already. I spliced into a blue w/ white stripe and green with black stripe. Those are the left and right rear woofer wires. The sub sounds great and hits pretty nice just the speakers up front have static which is kind of annoying. Oh and i spliced into two sets of the wires above.
Divine Clarity is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 (permalink) Old 10-30-2010, 08:26 AM
Senior Member
 
reverttheclown's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Syracuse, NY
Age: 28
Posts: 911
 
Garage
alright not sure on the correct wire colors because i don't have the monsoon there is a diagram on crutchfield...could be you're running power/remote wires too close try runnin down the other side of the car or testin them out

2006 Pontiac G6 V6 3500L
Crimson Red
reverttheclown is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 10-30-2010, 11:59 AM Thread Starter
Member
 
Divine Clarity's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 73
 
the power and remote wires for the amp i added? For the remote i plugged it into where the input for + is on the amp and ran to a switch and then back to the remote. That way i can turn it on and off when i want.
Divine Clarity is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac G6 Forum > Technical Discussion & Modifications > Car Audio, Video and Security

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac G6 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Another Noob Tomowski New Member Introductions 14 09-24-2010 03:49 PM
noob to g6 gilhoolg6 Testing, Testing, 1, 2, 3 7 08-23-2010 07:34 PM
New, Newbie, NOOB jeff618 New Member Introductions 9 04-19-2010 09:35 AM
nOOb question jablaze Car Audio, Video and Security 3 06-11-2009 04:10 PM
NooB Timmer New Member Introductions 2 03-02-2009 03:43 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome